İrmik helvasını yaparken kullandığınız malzemeler ve tarif oldukça pratik görünüyor. Özellikle özel günlerde sunulmasıyla bilinen bu tatlının lezzeti nasıl oluyor? Kendi yaptığınız irmik helvasında hangi ekstra malzemeleri tercih ediyorsunuz? Mesela ceviz veya fıstık eklemek, tat üzerinde nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, tarçın eklediğinizde lezzeti nasıl değişiyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İrmik helvasını yaparken kullandığınız malzemeler ve tarif oldukça pratik görünüyor. Özellikle özel günlerde sunulmasıyla bilinen bu tatlının lezzeti nasıl oluyor? Kendi yaptığınız irmik helvasında hangi ekstra malzemeleri tercih ediyorsunuz? Mesela ceviz veya fıstık eklemek, tat üzerinde nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, tarçın eklediğinizde lezzeti nasıl değişiyor? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz