İrmikli perde tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tatlın yapılışı ve malzemeleri hakkında bilgi edinmek oldukça heyecan verici. Bu tatlıyı yaparken, irmik ve unun kalitesi gerçekten de lezzeti etkileyen faktörler mi? Ayrıca, iç harcında ceviz veya fındık kullanmanın tat üzerinde nasıl bir etkisi olur? Tatlıyı pişirdikten sonra dinlendirmek neden bu kadar önemli? Herhangi bir püf noktası ya da öneri var mı?
İrmikli perde tatlısını ilk kez denemek isteyen biri olarak, tatlın yapılışı ve malzemeleri hakkında bilgi edinmek oldukça heyecan verici. Bu tatlıyı yaparken, irmik ve unun kalitesi gerçekten de lezzeti etkileyen faktörler mi? Ayrıca, iç harcında ceviz veya fındık kullanmanın tat üzerinde nasıl bir etkisi olur? Tatlıyı pişirdikten sonra dinlendirmek neden bu kadar önemli? Herhangi bir püf noktası ya da öneri var mı?
Cevap yaz