İrmiksiz gül tatlısını ilk kez denemek için tarifinize göz attığımda gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle Ramazan ayında tercih edilen hafif tatlılardan biri olması, bu tatlının ne kadar sevilerek yapıldığını gösteriyor. Gül suyu ve nar taneleri ile süslenmesi, ona gerçekten zarif bir görünüm katıyor. Sizce bu tatlının en çok hangi özel günlerde yapılması daha uygun olur? Ayrıca, vegan alternatifler ile yapılması fikri de oldukça ilgi çekici! Badem sütü kullanarak denemek isteyenler için harika bir seçenek olabilir. Deneyimlerinizi merak ediyorum!
İrmiksiz gül tatlısını ilk kez denemek için tarifinize göz attığımda gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Özellikle Ramazan ayında tercih edilen hafif tatlılardan biri olması, bu tatlının ne kadar sevilerek yapıldığını gösteriyor. Gül suyu ve nar taneleri ile süslenmesi, ona gerçekten zarif bir görünüm katıyor. Sizce bu tatlının en çok hangi özel günlerde yapılması daha uygun olur? Ayrıca, vegan alternatifler ile yapılması fikri de oldukça ilgi çekici! Badem sütü kullanarak denemek isteyenler için harika bir seçenek olabilir. Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz