Öncelikle malzemeleri sığacak büyüklükte bir tencere içine sütü, toz şekeri, irmiği ekleyip ocağın üzerine alın ve orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve üzeri göz göz olan karışımı ocaktan alın ve üzerine tereyağı, portakal kabuğu ve vanilyayı ekleyerek hızlı bir şekilde karıştırın. Varsa küçük kalıplara yok ise de evinizde bulunan küçük kaselere hazırladığınız bu karışımdan (Kaselerin yarısından biraz fazla olacak kadar) doldurun. Tencerede kalan tatlının içerisine 2 yemek kaşığı kakaoyu da ekleyerek tekrar karıştırın ve kaselerin kalan kısmını bununla tamamlayın. Hazırladığımız tatlıları bir süre dışarıda soğuttuktan sonra buz dolabına alarak yaklaşık iki ya da üç saat bekletiyoruz. Buz dolabından çıkardığımız tatlıları servis tabağına ters çevirerek çıkartıyoruz. Üzerine Hindistan cevizi ve dövülmüş Antep fıstığı serpiştirip süsleyerek servis ediyoruz.
Afiyet olsun.