Orta boy tencerenin içine sütü koyun.
Daha sonra üzerine toz şeker, irmik ve vanilyayı ilave ederek karıştırın. Karıştırdıktan sonra orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Pişene kadar sürekli karıştırın ki dibine tutmasın. Kıvamını alan muhallebiyi ocaktan alın ve soğuması için biraz bekletin. Ilındıktan sonra toz krem şantiyi tencereye ilave ederek güzelce karıştırın. Bu işlemi tamamladıktan sonra bisküvileri rondodan çekin ve bir kabın içine koyun. Hazırlamış olduğunu irmikli şantiden bir parça alın bisküvilere batırın. Bisküviye buladıktan sonra elinizle yuvarlayın. Yuvarladıktan sonra servis tabağına dizin. Daha sonra üzerine 1 adet fındık ya da badem koyarak servis yapabilirsiniz.